KÖLTÖZTETÉS SZEGED

Sokéves tapasztalattal, GARANCIÁVAL , a hét bármely napján! Igény szerint rakodókkal vagy anélkül. Ingyenes felmérés és dobozok biztosítása.

Vállaljuk költöztetési munkák részleges, vagy teljes körű végrehajtását. A költözés, a család életében az egyik legnagyobb felfordulással járó feladat. Cégünk, abban segít Önnek, hogy ez ne így legyen. Szakértelmünk, kollégáink többéves tapasztalata garantálja a minél gyorsabb, precíz, sérülésmentes szállítást. A költöztetés egy bizalmi szolgáltatás, senki sem szívesen enged be idegeneket a lakásába, főleg a személyes ingóságai, bútorai közelébe. A diszkréció és a megbízhatóság alapfeltétel nálunk, ennek szellemében hajtjuk végre a magán és céges megbízásokat is.

 

Költöztetés Szeged

 

LAKOSSÁGI ÉS CÉGES KÖLTÖZTETÉSEK:

Költöztetést vállalunk Szeged és vonzáskörzetében is, kiváló rakodókkal, jól felszerelt teherautókkal, garanciával. A munka érdekében, a szállítás során a kényesebb bútorokat térítésmentesen befóliázzuk, hogy a bútort, vagy matracot megóvjuk a szennyeződéstől és az esetleges sérülésektől. A bútorszállítás, szakmai felkészültséget igényel, különösen igaz ez antik, vagy nagyméretű bútorok szállítása esetén. Nem említve a szűk lépcsőházakról, nehéz terepviszonyokról.

 

CÉGEK, IRODÁK, RAKTÁRAK KÖLTÖZTETÉSE:

Cégek, irodák részleges, vagy teljes körű költöztetését is vállaljuk, bútorok szét- illetve összeszerelésével együtt. Dobozokat csomagolóanyagokat biztosítunk, iratokat, könyveket bedobozoljuk.

 

Bútorszállítás Szeged

 

 • A költözés során fontos, hogy minél közelebb tudjunk parkolni autóinkkal, így gyorsabban és kevesebb cipekedéssel végezhető a munka. Ha lehetőség van rá, biztosítsa az épület bejárata előtti helyet a parkoláshoz akár egy kihelyezett táblával.
 • Társasház, irodaház esetén, a költöztetés előtt pár nappal célszerű tájékoztatni a többieket a liftben vagy a lépcsőházban kiragasztott papírlapon, és kérje türelmüket a költöztetéssel járó esetleges zajért, kellemetlenségekért.
 • Időben gondoskodjon a szükséges csomagolóanyagokról (papírdoboz, nejlonzsák, ragasztó), és a dobozokra írja rá, mit tartalmaznak, törékenyek-e. Ez a későbbiekben hasznos lesz. Igény esetén biztosítjuk a kellő csomagolóanyagokat, és a csomagolást is vállaljuk.
 • Ár újra egyeztetése a helyszínen a munka megkezdése előtt.
 • Célszerű a dobozokat, zsákokat megszámozni, esetleg ráírni a tartalmát.
 • A bútorok épségének ellenőrzése a költözés előtt és után a munkavezetővel.
 • A költöztetendő mennyiség megadása megrendeléskor.
 • Fontos a megfelelő összecsomagolás és előkészítés: az elemes és lapraszerelt bútorok szétszerelése, bútorokból kipakolás.
 • Megfelelő méretű, és erősségű dobozokba pakolás.
 • Mosógép, mosogatógép, tűzhely kikötése.
 • Csillárok, karnisok leszerelése.
 • Igény esetén, az előkészítési munkákat is nagyon szívesen átvállaljuk. Kérjük ezt előre jelezze a megrendelésnél!

 

DÍJMENTES AJÁNLAT KÉRÉS!

Kattintson az “Díjmentes Ajánlat Kérés” menüpontra, és kérjen tőlünk szállítási ajánlatot!