Posted on Posted in type-i
2017. Január

Party Limo bérlés

Pörögjünk együtt egy hatalmasat a pesti éjszakában. Ti adjátok a társaságot, mi a lehetőséget egy hatalmas bulihoz.

„Folyton bulizunk. Tanulókhoz méltóan ünneplünk meg minden eseményt, szülinapot, akármit. Mostanában ráálltunk a limuzin bérlésre. Kezdjük ott, hogy nagyon kényelmes. Ha akár 11-en is vagyunk, sima a bérlés. Tök jól elférünk. Másrészt kapunk ingyen italt, plusz a sajátunkat is vihetjük, mer jó-fej a cég. Aztán ha olyan kedvünk van, mi rakunk zenét, ha nem akkor a sofőr csóka rakosgatja be nekünk a dallamokat. Utazunk végig a városon, igazából érzem hogy minden a kényem és kedvem szerint alakul. Ennél több mi kéne egy estéhez?

– Tomka

Tomiék már gyakori vendégeink. Nagyon bulinak, jól érzik magukat, mi meg örülünk, hogy még egy csapatot elláthatunk élménnyel. Bérelj limuzint most!


2016. December

Reptéri transfer bérlés

Mostanában elég botrányt hallunk a taxisokról, nem csoda hogy csökkent az emberek bizalma. Ráadásul árban is igen drága, főleg ha a reptérről vagy odáig nézzük.

„Egy jó 4 éve már hogy más országban élek, de persze mindig szívesen járok haza kicsit. Most hoztam a külföldi barátaimat is. Úgy gondoltam hogy kéne valami kényelmes megoldás taxik helyett. Szüleim ajánlottak egy reptéri limuzin transzfer bérlést. Nagyon praktikus hiszen soka elférünk egyszerre, csomagok lazán beférnek, ráadásul nem akármilyen környezetet biztosít. Így esett hogy béreltem egy szép autót. Mikor kiértünk az érkezésnél ,csak hívnom kellett a sofőrt aki pár perc alatt már bent is volt, segített bepakolni és villámbudapestsan már úton is voltunk. Gondolom nem kell mondani mekkora élményt is nyújt, szemben egy taxival akinél az árak is totál lutri.”

– Róbert

Bérelj limuzint reptéri transferhez, így kellemes környezetben, jó árban utazhatsz ki vagy akár vissza is.


Limuzin bérlés reptéri transzferhez

Kényelmes, megbízható partnert keres akár Ön, akár ügyfelei számára? Béreljen limuzint, mi biztosítjuk, hogy mindenki eljusson időben, luxus körülmények között oda ahova szeretne.

„Üzleti okokból gyakran veszem az irányt a repülőtérre. Van hogy ügyfelet fogadok, van hogy magam szállok gépre. Több éve már limuzinnal történik a transzfer. Ennek a legfőbb oka hogy nagyon megbízhatóak, fix árral dolgoznak, és kellemes környezetet biztosítanak mindig. Cégünk teljes mértékben elégedett a bérlésekkel. Legutóbb egy fontos partnerünket nyűgöztük le egy szép fehér autóval. Nagyon meglepődött, hogy nem valami taxival, vagy egy szokásos fekete szedánnal mentünk érte, hanem egy limuzin várta. Ajánlanám mindenkinek, aki törekszik a megbízhatóságra és igényességre.”

– István

Limuzin transzfer bérlés, bárhol, bárkinek. Béreljen tőlünk, válogasson autóink között!


Limuzin bérlés különleges alkalmakra

Különleges alkalmakat csak különleges események tehetik felejthetetlenné. Ha bérelsz tőlünk limuzint, mi hozzájárulunk hogy tökéletes legyen és szép emlékké váljon, legyen szó bármiről.

„Eljegyzéshez készültem. Nem pesti vagyok, ez kicsit bonyolította a dolgot, de szerencsére a az internet segített. Felkerestem egy szimpatikus limuzin oldalt. elhívtam őket és elmondtam hogy el szeretném jegyezni a barátnőmet. Küldtek egy nagy, gyönyörű fehér autót a vacsoránk közben. Kicsaltam cigarettázni a lányt, aki persze semmit sem sejtett. Megállt előttünk az autó, megkértem, hogy szálljon be. Persze nagyon vonakodó volt. Bent elmagyaráztam miért vagyunk itt és megkérdeztem amit meg kellett. Igent mondott. Nagyon boldog voltam.”

– Ricsi