WE JUST LAUNCHED OUR NEW APP

Everything you need

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam condimentum maximus feugiat. Curabitur elementum viverra dolor at blandit. Vestibulum in mollis libero. Ut vulputate fringilla est.

  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor;
  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor;
  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor.
Ready to try out our new app?

Features

GENERÁLKIVITELEZÉS BUDAPEST

A generál kivitelezés számtalan építőipari kivitelezést magába foglal, illetve ezek egységét képezi. A generálkivitelező cég irányítja az építési vagy esetleges felújítási szakaszokat. Nem kell minden egyes munkához külön szakembert keresni, tőlük referenciát kérni, illetve ami még fontosabb az ő munkájukat összehangolni.

TETŐFEDÉS BUDAPEST

Vállaljuk több éves szakmai tapasztalattal palatetők bontását, bontás nélküli szigetelését térhatású színes-, mintás bitumenes zsindellyel. Továbbá lapos tetők hő és csapadékvíz elleni szigetelését, új tetők készítését és régi tetők felújítását illetve mindenfajta bádogos munkát.

HŐSZIGETELÉS BUDAPEST

Cégünk vállalja régi házat utólagosan, illetve új építésű épületek kivitelezésénél homlokzati hőszigetelést. Továbbá padlás-, és födémszigetelést, terasz szigetelést, tetőtér hőszigetelését, gipszkartonozást.

What our users say

„Nem könnyű egy üzletfelet kielégíteni, főleg, ha többfős, női társaságról van szó. Hihetetlen igényes, magas elvárásokkal érkeztek a cégünkhöz. Az üzlet sikeressége pedig rajtatok is múlt, pontosan érkezett a luxusautók! Köszönjük, és bízom benne, hogy a későbbiekben is sikeresen tudunk együttműködni.”

– Károly –

„Imádom az éjjeli Duna képét. Amikor a rakparton hajtottunk el, derékig kimásztam a limuzin napfénytetején, és mélyen beszívtam az éjjeli, Budapest illatát. Hiába voltunk egy őrült buli közepén, abban a pillanatban csak a szeretett városom, és én voltunk. Határozottan állítom, hogy mindenkinek át kéne élnie egy ilyen limós kalandot. Ekkor döbbensz rá leginkább, mennyire szereted azt a helyet, ahová születtél.”

– Reni –

„A város egyik legmenőbb klubját ti ajánlottátok, sőt a hófehér limuzin is szállított minket, a világ egyik legnagyobb partiarc-menő sofőrjével! Még hazafelé is sikerült kifognunk, hogy ráért, és elvitt, így a banda minden egyes tagja nálam kötött ki, és olyan jó táborlakó módjára egymás hegyén-hátán aludtunk el. Volt nagy nevetés, miután magunkhoz tértünk, az este pedig.. A limuzinban maradtak a titkok, az élmény pedig frenetikus volt! ”

– Dóri –

„Napközben egyetemista, este fotós vagyok. Nappal látom Budapest csendes, visszafogott nyugalmát, éjjel lencsevégre kapom, ahogy megőrül. Nem lehet nem szeretni. Éppen ezért küldtem be az egyik pályázatra is a kedvenc képemet. Hófehér, elegáns limuzin hajt az éjszakában, háttérben a kivilágított, finoman elmosódott Lánchíddal. Az csak bónusz, hogy tudom a kép háttértörténetét is: mozgó buli a bérelt limóban, a város utcáin, egy maréknyi fiatallal. Tudom, mert egy másik alkalommal oda hívtak dolgozni, és belülről kifelé fotózhattam. A hangulat egyszerűen eszméletlen volt.”

– Regina –

„Mind az üzleti életben, mind a magánéletben szeretem megadni partnereimnek a legjobbat, ami jár.  A késést és atrocitást igyekeztem kerülni, ezért megbíztam a limuzinos céget a partnereink utaztatásával. A pályaudvarról a székhelyünkre szólt a fuvar a bérelt limuzinnal, a legapróbb zökkenő nélkül. Bárcsak minden tárgyalás is ilyen egyszerűen menne!”

– István –

„Eszméletlen, óriási parti, nem számítottam rá, hogy ilyen jó lesz. A bérelt limuzin fantasztikusan meseszép, a sofőr helyes és előzékeny, a hangtechnika valami hihetetlenül erős, és a fények! Azok voltak a kedvenceim, amelyek visszaidézték a diszkó hangulatot, és közben mégis a privát limó-bulinkban voltunk. Felejthetetlen lánybúcsú volt. Köszönöm csajok!”

– Alexandra –